Tacosallad

 
Den här supergoda tacosallad bjöd min vän Lisa på för ett bra tag sedan och sen dess har vi gjort den några gånger. Superbra att göra i ordning i förväg och ta med på utflykten eller ha färdig i kylen om man behöver få fram middagen snabbt! Och sååå gott! Den passar givetvis också som bufférätt.
 
4 portioner
300 gram pasta
2-3 kycklingfiléer
1/2 purjolök
1 burk majs
1 paprika
2 dl lätt creme fraiche
1/2 dl majonnäs
1/2 påse tacokrydda
1 dl sweet chilisås
nachochips
 
Koka pastan enligt anvisningarna. Spola eventuellt av pastan med kallt vatten och låt rinna av. Skär kycklingfilén i små bitar och stek i lite matfett så den blir helt genomstekt. Låt majsen rinna av. Ansa och skär purjon i tunna skivor. Lägg i kallt vatten en stund, så blir den krispig! Tärna paprikan. Blanda creme fraiche, majonnäs, tacokrydda och sweet chilisås i en stor skål. Vänd ner den kokta pastan, kyckling och grönsakerna. Servera med nachochips. 
 
/Anna

Kommentera inlägget här :