Ajvarkassler som god gratäng

 
Ny kasslerfavorit i familjen! Vi hade en öppnad burk ajvar relish i kylskåpet som fick bli temat i en gratäng med kassler. Barnen utnämnde denna rätt till en ny favorit! (Och det är ett ganska gott betyg)
 
6-7 personer
1 kg kassler
1 paket körsbärstomater
1 dl ajvar relish
1 burk creme fraiche
1 dl grädde
2 dl riven ost
 
Skär bort kanter och "skräp" från kasslern och skär den i centimetertjocka skivor. Lägg ut i en form. Halvera tomaterna och strö över kasslern. Blanda Ajvar, creme fraiche och grädde och häll över. Strö på riven ost och gratinera i 200 grader i 20-25 minuter.
 
/Anna

Kommentarer :

#1: Erika - LCHF till vardag och fest

Ser gott ut! Länge sedan jag åt kassler... det är ju såg gott och smidigt att laga mat med.

skriven

Kommentera inlägget här :