LCHF-pasta



Ja, alltså, riktigt som pasta smakar det ju inte, detta recept som florerar på LCHF-bloggarna just nu. Men helt okej var det ändå. Den här pastan är dessutom glutenfri!

LCHF-pasta, 3-4 portioner

4 ägg
125 gram färskost
1/2 dl fiberhusk

Vispa äggen. Vispa i ost och fiberhusk. Bred/kavla ut mellan två bakplåtspapper på en eller två plåtar, beroende på hur tunn du vill ha pastan. Två plåtar är att rekommendera. Ställ in i ugnen på 150 grader ca 10 minuter. Låt svalna litegrann och skär sedan i strimlor. Vi körde den genom pastamaskinen.

/Anna

Kommentarer :

#1: Erika - LCHF till vardag och fest

Jag har också testat men hoppade inte direkt högt av lycka. Men helt klart ett substitut om man vill ha något pastalikt.

skriven
#2: Anna

Hej Erika! Nej, precis som pasta var det ju inte direkt. Men som sagt...det funkar!

skriven

Kommentera inlägget här :