

Jag kom på att man borde kunna baka kanelbullar i muffinstappning. Och när man ändå gjorde det kunde man ju göra en kul frosting också.
12-16 muffins
3 ägg
2 dl socker
3,5 dl mjöl
100 gram smält smör
2 tsk bakpulver
1,5 dl yoghurt
socker, kanel
Frosting
100 gram Philadelphia-ost
50 gram mjukt smör
3-4 dl florsocker
ev färg
pärlsocker, kanel
Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda i smält smör. Rör ner mjöl och bakpulver. Blanda ner yoghurten och klicka ut en klick i muffinsformar. Strö på socker och kanel och lägg på en klick smet till. Det är lagom att fylla dem till hälften om man vill ha frosting på. Grädda i 200 grader i 15-18 minuter. När de svalnat: vispa ihop ost, smör och florsocker till en smidig frosting, färga efter tycke och smak med karamellfärg (jag använde lite brun färg). Spritsa på muffinsarna och strö över kanel och strösocker.
/Anna