
Det här helmysko receptet hittade jag på en lchf-sajt någonstans och det lät så konstigt att vi var tvungna att testa. Jag hade nog aldrig kommit på tanken att blanda bearnaisesås med mangochutney men ÅÅÅÅHHH vad gott det var. Hela familjen gillade den här rätten med mild och jättegod smak!
700 gram kycklingfilé
1 burk creme fraiche
1 burk bearnaisesås (t.ex Lohmanders)
2-3 msk mango chutney
2 dl riven ost
salt och peppar
Strimla filéerna och bryn dem med salt och peppar. Blanda creme fraiche, beasås och mango chutney. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och bred över såsen. Strö över riven ost. Gratinera i 200 grader ca 20-25 minuter. Servera med en rejäl sallad och eventuellt bulgur.
/Anna
Høres godt ut!
skrivenHer i nabolandet har vi en litt annen vri;
Kyllingfileter
1 glass mangochutney
1-2 dl appelsinjuice
2-3 dl creme fraiche eller fløte
Litt karripulver
Del kyllingfiletene i to/tre
Bland de andre ingrediensene og hell over
Bakes i ovnen ved 180 grader i 40-50 minutter.
Serveres med ris. :)