Indisk kyckling

 
Man kan ju stå och blanda femtioelva kryddsorter på egen hand - men nog är det smidigt med färdiga kryddblandningar! Fort går det också och den här rätten är superpoppis inte minst hos barnen. I receptet på påsen står det att det är 2-3 portioner och att man ska ha 2 dl creme fraiche och 1 dl vatten men vi brukar dryga ut det med mer kyckling och lite mer creme fraiche och då räcker det lagom till två vuxna och två barn.
 
3-4 personer:
600 gram kycklingfilé
3 dl creme fraiche
1 dl vatten
1 påse Tikka Masala Spice Mix
 
Skär kycklingen i bitar och fräs i en stekpanna. Häll över kryddblandningen, creme fraiche och vatten och rör om. Låt småputtra några minuter tills kycklingen är helt färdig. Klart! Servera med ris, sallad och gärna mango chutney och naanbröd. 
 
/Anna
 

Kommentera inlägget här :