Veckans vegetariska: Krämig pasta med färskost


Det här blev så gott så till och med den vegoskeptiske maken jublade och tog två portioner. För en man som är uppvuxen på nötkreatursgård med en far som är jägare är det ett väldigt bra betyg... Hemligheten är enkel: smaksatt Philadelphiaost. Så var det med det.
 
4 portioner
Pasta till 4 personer (jag använde Barillas Bavette)
1 ask cocktailtomater
1 liten påse babyspenat
1 gul lök
1 burk Philadelphia Paprika & Lök
1/2 dl riven parmesan
 
Koka pastan. Finhacka löken och fräs i lite smör. Halvera tomaterna och släng ner dem och spenaten i pannan. Låt fräsa några minuter. Rör ner färskosten och låt den smälta ner. Blanda i parmesan. Häll av pastavattnet och blanda alltsammans. Servera gärna med lite riven parmesan.
 
/Anna

Kommentarer :

#1: Nalliiz

Älskar din blogg!

Svar: Tackar, nu blev vi glada! Kul att du tittade in. Välkommen tillbaka!
Anna & Jörgen

skriven

Kommentera inlägget här :