Varm smörgåstårta med tacosmak


En variant på fredagstacos - varm smörgåstårta är ju aldrig fel!
 
4 portioner:
1 paket Hönökaka (4 "halvor")
500 gram nötfärs
1 gul lök
1 påse tacokrydda
1 burk majs
2 tomater
1 burk creme fraiche
200 gram riven ost
 
Hacka löken och stek, ta den åt sidan. Fräs nötfärsen och tillsätt kryddan. Hacka tomaterna. Blanda i lök, tomat och majs. Rör ner creme fraiche och låt puttra ihop några minuter.
 
Lägg en Hönökaka på en bakplåtspappersklädd plåt eller i en stor form. Bred på köttfärsröra och strö över lite ost. Lägg på nästa brödkaka och upprepa proceduren tills du avslutar med den sista kakan. Strö lite ost överst och ställ i 225 graders ugn i15-20 minuter tills tårtan fått fin färg. Skär upp i tårtbitar och servera med sallad.
 
/Anna

Kommentera inlägget här :