Korvrisoni

 
Vi hade ett öppnat storpack varmkorv i kylen efter barnens besök i skidbacken, då de hade med sig korv i termos. I skafferiet fanns ett paket Risoni - det är alltså pasta, fast det ser ut som ris. Det blev en pyttvariant, smaksatt med Gourmet Creme Fraiche.
 
4 rejäla portioner
1 paket Risoni (500 gram)
8 varmkorvar
1 burk Gourmet Creme Fraiche Parmesan & Basilika
2 dl gröna frysta ärtor
riven parmesan
 
Koka risonin enligt anvisningarna på förpackningen. Skär korvarna i skivor. Stek dem i lite smör i en stekpanna några minuter. Tillsätt ärtorna och låt dem fräsa med. Sänk värmen och rör ner creme fraichen. Låt koka upp.
 
Häll av vattnet från risonin och blanda pastan med korvröran. Rör om och servera med riven parmesan.
 
/Anna
 
 
 

Kommentarer :

#1: Sofie

Åh, tack för middagsinspirationen! Superfina bilder dessutom :)

skriven

Kommentera inlägget här :