Parmesanchips med klassiska smaker

 
Igår bjöd jag hem svägerskan på rosé på altanen. Ja, KANSKE lite tidigt, men vi var så urtrötta på vintern att vi bestämde oss för att helt enkelt ta sommar nu! Svinkallt var det men med lyktor och filtar blev det trevligt ändå. Vi satt ute i fyra timmar! Dessa goda parmesanchips smaskade vi på. På brickan fanns också räkkrustader och ostchips.
 
9-10 stycken
2 dl riven parmesan
1 dl creme fraiche
3 msk stenbitsrom eller löjrom
3 msk hackad rödlök
 
Skeda upp parmesanen i små högar på en bakplåtspappersklädd plåt, en bit i från varandra. Ställ i 200 graders ugn i övre delen i 8-10 minuter tills de börjar bli lite bruna i kanterna. Ta ut och låt svalna.
 
Klicka på lite creme fraiche och rom på varje chips och strö över rödlök.
 
/Anna
 

Kommentera inlägget här :