Rostad vitkål

 
Erika tipsade för ett tag sedan om att man kan rosta vitkål i ugnen. Det har vi anammat och gjort flera gånger. Enkelt och gott som tillbehör till nästan vad som helst!
 
Du behöver:
Vitkål
Olja
ev. krydda
 
Skär vitkålen i bitar. Ringla över olja och blanda om lite. Krydda eventuellt. Ställ i 175 graders ugn i ca 15 minuter.
 
/Anna
 
 
 

Kommentarer :

#1: Marja - Baka Sockerfritt

Just det, dte läste jag! Ska nog göras till julbordet :)

Svar: Bra idé!
Anna & Jörgen

skriven
#2: Erika - LCHF till vardag och fest

Snabbt och gott! En ny favorit hemma hos mig. Vi får se när resten av familjen tröttnar på vitkål, själv känns det som om jag kan äta det hur ofta som helst. :-)

Svar: Samma här! Det är ju supergott! Och kul när man kan göra i olika varianter!
Anna & Jörgen

skriven

Kommentera inlägget här :