Cake pops!



Smarriga cake pops var länge sedan vi gjorde. Vi hade en halv "kanelbullekaka" i frysen och ett halvt paket Philadelphia i frysen. Mjuk kaka +färskost = cake pops som ni vet!

Till ca 20 cake pops behövs:
en halv mjuk kaka av något slag
100 gram färskost
en blockchokladkaka, valfri färg
strössel och pynt

Kör kakan i matberedaren. Tillsätt osten och kör till en degig massa. Rulla små bollar, ungefär som cocktailtomater i storlek. Lägg på ett fat och låt stå kallt en stund. Smält blockchoklad och doppa bollarna. Man kan lägga dem i små formar (typ storleken över knäckformar) eller trä dem på grillpinnar. Strö över strösslet genast när du doppat, innan chokladen stelnat. Förvara svalt.

/Anna

Kommentarer :

#1: Ann-Sofi

Så enkelt. Det måste jag ju testa!

skriven
#2: Anna

Ja, det är både enkelt och kul och ser lite gott och proffsigt ut! Rekommenderas! Supersmaskigt är det också. Kul att du besöker bloggen och är så flitig med att lämna kommentarer - det uppskattas verkligen. Kram!

skriven

Kommentera inlägget här :