Kyckling Cordon Bleu med sweet chili-grönsaker



Jättegott och enkelt att laga var detta! Härlig sting fick wokgrönsakerna från Findus av sweet chili-sås och några stänk soya. Det räcker att servera kycklingen med grönsakerna, men vill man ha något mer tillbehör kan man äta rätten med ris eller pasta.

4 portioner
4 kycklingfiléer
8 skivor rökt skinka
8 ostskivor
1 påse wokgrönsaker
4 msk sweet chilisås
1 msk soya

Dela kycklingen på längden. Fräs alla åtta kycklingdelarna i stekpanna så de får fin färg. Låt svalna lite. Bryn skinkan. Lägg ut de fyra "bottenskivorna" av kycklingen i en form. Lägg två skivor bräckt skinka på varje, samt ost. Lägg på "locken". Fäst med tandpetare. Stek färdigt i ugnen, först 12-15 minuter på 200 grader, varav de sista minuterna på 250 grader (växla till grilläge).
Medan kycklingen är i ugnen, fräs wokgrönsakerna enligt föreskrifterna. Tillsätt soya och sweet chilisås mot slutet.

/Jörgen

Kommentera inlägget här :