Såstest!


Idag har vi, trots lite ostadigt väder, grillat. Man måste ju inte ÄTA utomhus bara för att grillen står där. Idag roade vi oss med att testa några olika såser från Heinz. Det var Curry Mango, Three Pepper och Garlic. Det är ju en smaksak och det där med färdiga såser är väl inte helt vår grej - det blir inte riktigt...ja, gott helt enkelt! Men nog är det smidigt att ha några stycken färdiga såser i kylen att ta till och där varje familjemedlem kan välja sin favorit. Och det är ju bara att konstatera att smaken är delad...
 
Själv tyckte jag bäst om Curry Mango-såsen och jag tror att den kan vara riktigt god till grillad kyckling. På andra plats kom Garlic-såsen som hade en mild smak av vitlök men var lite tråkig i smak och konsistens. Three pepper-såsen lovade mer än den höll. Det var ganska mycket syra i såsen, jag tyckte den var för syrlig helt enkelt och smakade mer syrligt än pepprigt.
 
Jörgen gillade dock Three pepper men tyckte det kunde varit mer "sting" i den. Garlic-såsen fick en andraplacering, han tyckte den hade god smak och en god syrlighet.
 
Klara smakade på Garlic och sedan blev det ingen annan sås för hennes del. Hon tyckte det smakade kebabsås med vitlök och vill nu ha denna sås på allt!
 
Erik är ingen såsälskare och avstod från att testa såserna.
 
Vi åt såserna tillsammans med olika grillade smaksatta korvar och en pytt av råstekt potatis, sötpotatis, röd och gul lök.
 
/Anna

Kommentera inlägget här :