Hamburgerbröd (lchf)

 
Till en hamburgare passar det bra med bröd! Jag tyckte inte min måltid såg för mycket ut för världen först men ojojoj, vad mätt man blev! Vi kunde knappt röra oss efter en sådan här burgare. Receptet är hämtat från Marianns LCHF.
 
6 hamburgerbröd
5 ägg
100 g smält normal saltat smör
1,5 dl mandelmjöl
1 dl kokosnötsmjöl
1 tsk bakpulver
lite salt
sesamfrön
 
Vispa äggen tre minuter och smält smöret. Blanda de torra ingredienserna och blanda ner dem i äggvispet. Låt smeten svälla minst 5 minuter. Klicka ut sex "högar" på en bakplåtspappersklädd plåt och forma till dem och platta dem så att de blir ca 1,5 cm tjocka. Strö över sesamfrön och grädda i 175 grader ca 15 minuter.
 
/Anna

Kommentera inlägget här :