Fylld kycklingfilé med fetaostcreme

 
Man förundras över hur enkelt det är att få ihop en riktigt god måltid med bara några få ingredienser. Här blev det kylskåpsrensning och det resulterade i en middagsrätt med medelhavskänsla!
 
4 portioner
4 kycklingfiléer
4 skivor salami
4 rejäla skivor god ost
2 msk röd pesto
1 burk creme fraiche
1 paket fetaost i bit
salt, peppar
 
Skär ett snitt i kycklingfiléerna och bred lite röd pesto i fickan. Peta in salami och en ostskiva i varje filé. Salta och peppra litegrann. Stek i smör på båda sidor så kycklingen får färg. Låt gå färdigt i ugnen på 175 grader ca 20 minuter tills kycklingen är genomstekt. Mosa fetaosten och blanda med creme fraiche. Servera cremen till kycklingen, tillsammans med en god sallad. Vår sallad bestod av machésallad, gurka och avocado.
 
/Anna

Kommentera inlägget här :