Supergod lchf-pizza

 
Det här var riktigt gott! Barnen var inte helt förtjusta i botten men jag tyckte den var super - lite "brödigare" än alla äggiga lchf-recept som florerar!
 
Fyra portionsbitar
4 ägg
100 g riven ost
1 dl vispgrädde (knappt)
2 msk fiberhusk
0,75 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
Lite salt
 
Blanda alltihop och vispa med elvisp tills allt är välblandat. Låt stå några minuter och bred sedan ut på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 175 grader ca 15 minuter och ta ut bottnen sedan. Lägg på valfri fyllning (vi hade allt möjligt från kylen: tomatsås, chorizo, salami, lök, tomater och bearnaisesås. Och riven ost förstås!)
 
Skär i bitar och servera!
 
/Anna

Kommentarer :

#1: Erika - LCHF till vardag och fest

Vad gott det ser ut!

skriven

Kommentera inlägget här :